Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/get_prefs.php on line 10
Corrado-Database


Made by M4RTiN

Moderating by
Jakemeister
JustinC


eXTReMe Tracker



Corrado 1.8 G60

Manufacture Date: 1990
Owner: Martijn G60 from Netherlands, Zuid-Holland
Colorcode: LC5Z (Blue pearl effect was delivered from 1988 till 1990)


Information / Adjustments :
Standaard G60, eigelijk nog niet veel aan gedaan. Er steekt een Sebring tussen en eind demper onder en er is een PBV geplaatst.

Verder heb ik onlangs nog mijn bypassbuis omgelegd, zodat ik een afblaas geluid heb :P. Ook helpt het met meer koelere lucht naar het blok te krijgen. Warme lucht wordt afgeblazen..

-------------
update
-------------

De bypass buis heb ik terug gezet.. ik was er toch niet helemaal zeker van de oplossing die ik had gebruikt, en welja.. na het demonteren bleek dat mijn oplossing niet de juiste was.

Mijn oplossing was:

Bypassbuis laten zitten en die met een plastic dop dicht te maken.. Tape eromheen slangen klem en klaar..

Bleek dat de tape gesmolten was en het dopje verbogen. Met andere woorden.. Bypassbuis was gewoon open en nam dus ongefilterde lucht op.

Nu maar hopen dat het mijn lader niet teveel schade heeft aangedaan :(

Ik had namelijk niet het idee dat het zo heet zou worden.

Bedoeling is nu wel om net als Gerry toch de bypassbuis weg te halen, alleen moet ik een alu plaat hebben om mijn lader af te dichten. Plus nog een carter-buisje met een filter.

Aangezien het met de financien nu even niet goed gaat, laat ik het maar even zoals het nu is.

Verder is mijn uitlaatspruitstuk lek, dus die gaat vervangen worden. Frank heeft hem besteld, alleen is die nu op vakantie, dus gaat het nog 2 weken duren voor ik hem in huis heb. Baal daar stevig van, maar je doet er niks aan. Helaas..

-------------
update
-------------

Goed.. Uitlaatspruitstuk was het niet, het was de voorpijp. In het flexibele gedeelte zat een gat, waar dus ook de pest herrie vandaan kwam.

Die is nu vervangen met hulp van Fred VR6, mijn dank is groot :P Eindelijk ben ik van die klere herie af :D

Maar na dat er een slang lek was geraakt, heb ik nu ook een probleem met mijn koelwater. Ergens verlies ik dat, alleen weet ik nog niet waar.. Moet ik nog uitzoeken.

Ik denk dat ik het al weet waar het lek zit, maar dat kan ik pas zien als ik onder mijn auto kan kijken en dat gaat nu even niet.

Komt ook nog dus.





Wishlist :
190 PK set, verlagen (4 cm rondom) en een nieuw jasje. Kleur ben ik nog niet helemaal over uit. Meterhouder in de a-stijl monteren met oliedruk en g-lader druk meters.


Totalscore: 19, average:9.5