Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/get_prefs.php on line 10
Corrado-Database


Made by M4RTiN

Moderating by
Jakemeister
JustinC


eXTReMe Tracker



Corrado 1.8 G60

Manufacture Date: 1990
Owner: MaXtor from Belgium, Antwerpen
Colorcode: L90E (alpine white was delivered from 1988 till 1993)
Bought on date: 1996




Information / Adjustments :
Deze wagen was origineel een Alpine White 16V uit 1990, maar in 1998 heb ik de motor hiervan in puin gereden. Daar ik op dat moment een Golf Rallye G60 wist staan waarvan de carroserie compleet bijeen stak, heb ik dat wrak opgekocht. De motor & de gigantisch grote intercooler dat die standaard heeft werden mooi in deze Corrado van me ingepast en de remmen en schijven werden naar hogere specificaties gebracht.

In 2002 start het volgende project namelijk het compleet heropmaken van de kast, hij werdt ontdaan van alle blutsjes en krasjes, van een bodykit voorzien en compleet herspoten inclusief de sluitkanten in de Seat kleur : Polar Blue

Midden 2003 was dit klaar en heb ik ook mijn vrouwtje leren kennen. Nu de wagen wel compleet af is, is elke verdere werkzaamheden naar de verre toekomst verschoven. Vooral nu we ondertussen 2 dochtertjes hebben en de Corrado zijn achterzetels geen ISOFIX hebben zal het er niet direct van komen er mee te toeren.

Misschien wil ik de wagen ooit nog verkopen, er heeft al eens iemand een bod van 10500 Euro op gedaan, maar toen had ik deze afgewezen.

Anders zal mijn eerste dochter over een 16tal haar een pracht van een old-timer sportwagen hebben om mee rond te rijden, als hij tegen dan nog mag rijden natuurlijk met al die nieuwe milieu wetten en taksen die ze nu weer van plan zijn.





Wishlist :
Normaal ging er een compleet multimedia systeem ingebouwd worden op basis van een PC & GPS tracking en de nodige show die tegenwoordig in zoiets wordt gestoken. Maar vrouw en kinderen gaan nu voor. Verder is het hebben van een firma wagen waar je gratis mee rijd ook niet motiverend om deze van stal te houden voor mezelf. Kijk maar eens naar de huidige benzineprijzen en dat aan 12 Liter / 100 Km :-)


Totalscore: 110, average:9.17