Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/get_prefs.php on line 10
Corrado-Database


Made by M4RTiN

Moderating by
Jakemeister
JustinC


eXTReMe Tracker



Corrado 1.8 G60

Manufacture Date: 1989, model 1989: number 007235
Owner: paint in black from Netherlands, Zeeland
Colorcode: N/A (Non official Corrado color. was delivered from 1988 till 1988)
Bought on date: 28-07-03




Information / Adjustments :
De eerste keer dat ik een corrado zag was ik direct verkocht (8jaar oud), ik wist zodra ik mijn rijbewijs heb dan zal dat mijn auto worden.

En dat is hem ook geworden stad en land af gezocht naar een nette corrado. Op een mooie dag kwam ik er toevallig 1 tegen gekomen bij een auto bedrijf 2 km van mijn huis. Dat is mijn eerste corrado geworden.
Corrado 1.8 g60 bwj 1989 km-stand was toen 167000km 28-07-2003.

Die zomer ben ik er gelijk mee op vakantie gegaan en door vakantie getrokken. Omdat we geen camping konden vinden hebben we zelfs in de bepakte corrado geslapen en nog best goed ook.

De corrado had hier en daar wat parkeer deuken van mensen die zomaar een deur open gooien. Ik besloot om de Corrado helemaal strak te zetten en compleet te laten spuiten in een speciale kleur en gelijk een wat moderne look te geven. Rieger front lip, embleemloz grille en side skirts van abs kunstof. Lumma achterbumper en kenteken vervang plaat.
De kleur zwart met een vleugje donkerblauw parelmoer. Kleur code D62 renault maar dan met iets meer zwart.

Eindelijk de Corrado begon steeds meer op de auto zoals ik hem in m'm had te lijken zelfs een uitlaat op maat links en recht een pijpje.

3 weken later knalt er een gek met +/- 70 achterop terwijl ik stil stond. De Corrado is na al dat harde werken total loss. Ik had een keuze of 3200 en 1600 met behoud van wrak. Ik kon geen afstand doen koos gelukkig voor behoud van wrak. De 1600 euro die ik zou krijgen heb ik tot de dag van vandaag nog nooit gehad en dat niet meer gebeuren ook. Jammer genoeg had ik geen rechtsbijstandbijstand verzekering en geen geld om er een rechtzaak van te maken. Degene die achterop knal wees mij als schuldige aan.

Zo kan het hele project weer bij nul beginnen. Ruim 2 jaar stil gestaan heel af en toe is de garage in en uit gereden ;) de corrado bleef goed starten alleen een verdroogde brandstog slang maar dat mag de pret niet drukken. Er zit inmiddels een nieuwe achterkant in en ook een nieuwe lummu achterbumper en kenteken vervanger. De verlichting moest ook met de tijd mee. Al snel kwamen er heldere achterlichten van impro alleen koplampen en knipper en mistlampen waren nog in de maak. Op het moment dat de heldere koplampen eindelijk uitkwamen heb ik deze ook direct aangeschaft nog even moeten wachten op de heldere knipperlichten en mistlampen maar eindelijk compleet.

Lupo GTI ruitenwisser konden natuurlijk niet achter blijven.
De g-lader heb ik 08-2010 gereviseerd en dat is goed gelukt had er nog op reserve. Ik wilde zeker zijn van goeie kwaliteit. Alles origineel behalve 2 rs lagers voor hoge toeren. Een kleinere poulie 68mm en een andere chip, K&N luchtfilter.

Het begint er weer steeds meer op te lijken. Binnenkort alles weer laten spuiten of misschien alleen de achterkant.

Zal ook nog is nieuwe foto's maken






Wishlist :
-de lak weer helemaal goed

-Lederen interieur wit of rood of...

-Nieuwe koppelingsplaat en drukgroep

-BBS RS

-Uitlaat op maat links/rechts

-VW navigatie Rns 510 of hoger

-Muziek instalatie nog wat beter maken en stylen

Tussen door wil ik nog een ander blok in me golf cabrio 79' het oude blok is gescheurd



Totalscore: 152, average:8.94