Deprecated: explode(): Passing null to parameter #2 ($string) of type string is deprecated in /var/www/html/get_prefs.php on line 10
Corrado-Database


Made by M4RTiN

Moderating by
Jakemeister
JustinC


eXTReMe Tracker



Corrado 1.8 G60

Manufacture Date: 1992
Owner: Botje90 from Netherlands, Noord-Holland
Colorcode: L041 (Black was delivered from 1988 till 1995)



Information / Adjustments :
Dit is mijn grote hobbyproject Corr. Doordeweeks staat Corr samen met mijn ouwe kever lekker binnen op een tapijtje, maar in het weekend mag hij losgaan. Helaas mankeert hij nog het een en ander. Zo is zijn versnellingsbak gedeeltelijk aan bonken. De 3de versnelling is niet goed en stond hij een paar weken terug muurvast in z'n achteruit. 27 november komt er een andere bak in. verder heeft de vorige eigenaar nogal lopen kloten met de bedrading. Er is een massaschakelaar ingezet vanwege lekstroom. Knap vervelend als je ' s ochtends naar je werk wil en je auto doet het niet omdat de accu leeg getrokken wordt. Gelukkig hebben we dat probleem al weten te verhelpen, ik kon een paar meter te veel aan draad en 2 relais eruit halen. De koplampen waren nogal raar aangesloten, te veel draad dus, 2 relais en direct op de accu.
Maar nu het leukste geintje van Corr; de zekeringkast. Die is een beetje doorgebrand. De vorige eigenaar heeft daarom van alles met elkaar doorverbonden en van alles uit de kast getrokken. Ik heb een super luxe auto met airco, cruise controll, automatische gordels en alles wat elektrisch kan is wel elektrisch, maar bijna niks werkt. Ja, mn dakraam,computer en spoiler nog net wel. Corr is een Amerikaan en dat maakt het weer een tikkie lastiger. hopelijk gaat het niet al te veel gedoe opleveren om alles weer werkend te krijgen. Verder krijgt Corr nieuwe sloffen van goede kwaliteit en niet die schijtzooi die er nu onder zit en wil ik eigenlijk BBS velgen met spaken eronder.
Gelukkig heeft Corr nog bijna een vol jaar apk, verkeerd hij nu in handen van een liefhebber, mag hij binnen staan, is de G lader nog goed en was hij niet al te duur. Ik kan en wil er rustig nog euro's aan spenderen. Dat ga ik ook zeker doen want ik wil deze auto goed krijgen. Een mooi hobbyproject dus!









Totalscore: 17, average:8.5