Made by M4RTiN

Moderating by
Jakemeister
JustinC


eXTReMe TrackerCorrado 2.9 VR6

Manufacture Date: 1993
Owner: EmileVR6C from Netherlands, Noord-Brabant
Colorcode: N/A (Non official Corrado color. was delivered from 1988 till 1988)
Bought on date: 05-03-2011
Information / Adjustments :
-Originele Nederlandse Corrado VR6 uit 1993.

Mijn trots, een auto die ik niet kon laten staan!! Corrado heb ik gekocht op 05 Maart 2011. Na een tijdje rondkijken naar een goede Corrado VR6 was ik dan bij deze uitgekomen. Van nature ben ik totaal niet van de two-tone lakken, maar toen ik deze Corrado in het echt zag was ik direct verkocht!! Mooi met de mooie lijnen van de Corrado meegespoten en zoals vele zeggen: In het echt is de lak vele malen mooier dan op foto's. De Corrado is in 2008 volledig opnieuw gespoten, omdat de originele rode kleur erg dof was geworden.

De 'nieuwe' lak, het feit dat de verkoper (aantoonbaar) de 2de eigenaar en liefhebber was, de algemene staat van de Corrado en de goede onderhoudshistorie had ik na een uitgebreide keuring de Corrado gekocht. Er stond overigens 167.000 km op de teller (met NAP-pas). Die dag zal ik niet snel vergeten, blij als een kind naar huis!!!

De Corrado voelt als nieuw, het verwarmd/electrisch verstelbaar zwart lederen Recaro interieur ziet er werkelijk als nieuw uit. De motor loopt als een Zwitsers klokje en klinkt geweldig!

Buiten het KONI-schroefset (hoogte -en hardheid verstelbaar), de velgen en wat kleine details zoals (deurstrips verwijderd voor het spuiten, zwarte knipperlichten op de zijschermen, klinken in kleur meegespoten...) is de Corrado volledig origineel. Dit zijn dingen die de Corrado imo niet minder maakt. De rest blijft zo, want naar mijn mening is een Corrado al een prachtige auto origineel van nature!

Wishlist :
-Originele oliedruk/voltmeter
-Originele GAMMA-radio
-Motorafdekplaat met kleurletters en logo.Totalscore: 136, average:9.71